Vergaderruimte 1

Voordelig vergaderen langs de A2

Vergaderen langs de A2 kan in Beesd, een rustig dorp in de Betuwe aan de rivier de Linge. De bovenverdieping van het pand van assurantiekantoor Diks wordt verhuurd voor vergaderingen, workshops en presentaties. Voor kleine groepen van maximaal 12 personen staat een ruim aanbod van audiovisuele middelen ter beschikking, parkeren is gratis op het gezellige dorpsplein en voor de catering kan - indien gewenst - gezorgd worden. Na afloop kunt u een hapje eten in één van de restaurants in de directe omgeving en wellicht overnachten in hotel het Oude Posthuys (www.hetoudeposthuys.nl)  in het naburige Leerdam.

In de vergaderruimte - met een vloeroppervlak van 95 m2 -  staan 2 vergadertafels (met 12 stoelen  die eventueel samengevoegd kunnen worden. In de ruimte is WiFi aanwezig en zijn een flipover, beamer en whiteboard aanwezig.

Audiovisuele middelen

  • whiteboard
  • flipover
  • beamer
  • laptop
  • wifi

Tarieven

De huurprijs bedraagt € 75 per dagdeel (ochtend/middag/avond). De kosten voor het gebruik van de koffie en theefaciliteiten, frisdranken en fruit zijn € 6,50 (excl BTW) per persoon. Tarieven voor verdere catering op aanvraag. Neem voor een vrijblijvende offerte of reservering contact met ons op via 0345 681 512.

Catering & overnachten

Vanzelfsprekend kunnen we de catering volledig aanpassen aan uw wensen. Koffie en thee faciliteiten en een koelkast gevuld met frisdranken en water zijn aanwezig. Op verzoek kunnen we broodjes of salades voor de lunch verzorgen. Tijdens de lunch of 's avonds na afloop van de werkzaamheden kunt u een hapje gaan eten in één van de leuke restaurants/cafetaria die het dorp rijk is. Keuze te over en voor elk wat wils!

Mocht u in de buurt willen overnachten kunnen we een kamer voor u boeken in hotel "het Oude Posthuys" te Leerdam. (www.hetoudeposthuys.nl)